Meguiars Swirl Remover - leštenka na ľahké až stredné defekty laku, 450 ml

Meguiars Swirl Remover - leštenka na ľahké až stredné defekty laku, 450 ml
na dotaz na dotaz

Ľahko abrazívne leštenka vhodná na odstránenie ľahkých až stredných poškodenia laku, akými sú kruhové škrabance, tenké vlásočnicové škrabance, ľahká oxidácie, škvrny a ďalšie. Vďaka obsiahnutým leštiacim olejom zároveň leští povrch do vysokého lesku a pripravuje lak pre záverečné voskovanie. Ideálna voľba pre mierne až stredne poškodené laky.

Meguiar 's Swirl Remover je prípravok špeciálne vyvinutý pre odstránenie ľahkých kruhových "škrabancov", ktoré vznikajú pri umývaní a bežnej údržbe vozidla. To sú najčastejšie problémy, ktoré naši zákazníci pri starostlivosti o svoje vozidlo rieši. Našou odpoveďou na časté otázky týkajúce sa týchto jemných defektov je práve prípravok Swirl Remover. Vďaka skúsenostiam z lakovníckeho priemyslu je navrhnutý tak, aby bol jednoduchý na použitie a maximálne účinný. Súčasne výrazne zvyšuje lesk a vyživuje lak vozidla. Nejedná sa o brúsnou (abrazívne) leštenku! Možno aplikovať ručne i strojné leštičkou.

Ošetrený lak je vhodné zakonzervovať kvalitným voskom a tým predísť opakované tvorbe škrabancov a povrchové degradácii laku.

Metódy aplikácie: ručne

Tento produkt nie je určený k aplikácii rotačnej leštičkou!

VýrobcaMEGUIARS