Bočné kufre na motorku SHAD SH36 karbón (pár) so zámkom PREMIUM pro SUZUKI GSX 1250 FA, r.v. 2015

Bočné kufre na motorku SHAD SH36 karbón (pár) so zámkom PREMIUM
Bežná cena s DPH 288,8 EUR 260,0 EUR 216,6 EUR bez DPH
Prepravnou spoločnosťou:piatok 17. mája

PREMIUM SMART LOCK & PREMIUM LOCK
Bezpečnejšie kľúč: Bezpečnostný kľúč s technológiou proti nárazu. Umožňuje lepšiu manipuláciu v rukaviciach.
PREMIUM LOCK
Technológia proti krádeži: Mechanizmus zámku je širší a odolnejší, zaisťuje vyššiu odolnosť.
Pohodlnejšie mechanizmus pre jednoručné manipuláciu: Na všetku manipuláciu stačí iba jedna ruka: otváranie, zatváranie a odobratie kufri z motocykla. Mechanizmus zatvárania je viac integrovaný a neprekáža pri skladaní kufri z motocykla.
Ukazovatele: Ukazovatele dvoch pozícií - otvorené (otvorenie a odobratie kufra) - zatvorené - užívateľ má vždy prehľad o zatváracím mechanizme

 

Bočné kufre na motorku SH36

Cestovné kufre SH36 vynikajú svojím inovatívnym dizajnom a funkčnosťou, keďže sa do nich zmestí modulárny prilba o veľkosti XXL. Zároveň zaujme svojou nízkou hmotnosťou v porovnaní s ostatnými kufre. Kufre ponúka elegantné, sofistikovaný a inovatívny dizajn s aerodynamickými líniami a estetickými detaily. Vďaka tomu sa stal víťazom prestížneho ocenenia "Reddot design 2015". Toto ocenenie získali vynikajúce výrobky ako sú: Samořídící auto spoločnosti Google, Akrapovič, Apple pero, Ferrari California T. Ďalším ocenením bola cena "German design award special 2017".

Jedným z najdôležitejších rysov, ktorými moto kufre SH36 disponujú, sú nové bočné montážnej sady 3P systém.

Bočné kufor na motorku SH36 je vyrábaný ako set dvoch kufrov a je možné si ich farebne zladiť s vašim motocyklom. Vyberte si bielu, titánovú, tmavo šedú alebo lesklo čiernu tak, aby farba kufra ideálne doplnila farbu motorky! Možno kombinovať s farebnou kombináciou vrchnou kufrov SH34, SH39, SH48, SH58X.

VýrobcaSHAD
Materiál kufrůplast
Objem kufrů (v litrech)30-39L
Včetně plotnyne