Bočné kufre na motorku SHAD SH36 karbón (pár) so zámkom PREMIUM pro BMW F 750 GS, r.v. 2018

Bočné kufre na motorku SHAD SH36 karbón (pár) so zámkom PREMIUM
Bežná cena s DPH 288,8 EUR 251,3 EUR 209,4 EUR bez DPH
Prepravnou spoločnosťou:piatok 3. mája

PREMIUM SMART LOCK & PREMIUM LOCK
Bezpečnejšie kľúč: Bezpečnostný kľúč s technológiou proti nárazu. Umožňuje lepšiu manipuláciu v rukaviciach.
PREMIUM LOCK
Technológia proti krádeži: Mechanizmus zámku je širší a odolnejší, zaisťuje vyššiu odolnosť.
Pohodlnejšie mechanizmus pre jednoručné manipuláciu: Na všetku manipuláciu stačí iba jedna ruka: otváranie, zatváranie a odobratie kufri z motocykla. Mechanizmus zatvárania je viac integrovaný a neprekáža pri skladaní kufri z motocykla.
Ukazovatele: Ukazovatele dvoch pozícií - otvorené (otvorenie a odobratie kufra) - zatvorené - užívateľ má vždy prehľad o zatváracím mechanizme

 

Bočné kufre na motorku SH36

Cestovné kufre SH36 vynikajú svojím inovatívnym dizajnom a funkčnosťou, keďže sa do nich zmestí modulárny prilba o veľkosti XXL. Zároveň zaujme svojou nízkou hmotnosťou v porovnaní s ostatnými kufre. Kufre ponúka elegantné, sofistikovaný a inovatívny dizajn s aerodynamickými líniami a estetickými detaily. Vďaka tomu sa stal víťazom prestížneho ocenenia "Reddot design 2015". Toto ocenenie získali vynikajúce výrobky ako sú: Samořídící auto spoločnosti Google, Akrapovič, Apple pero, Ferrari California T. Ďalším ocenením bola cena "German design award special 2017".

Jedným z najdôležitejších rysov, ktorými moto kufre SH36 disponujú, sú nové bočné montážnej sady 3P systém.

Bočné kufor na motorku SH36 je vyrábaný ako set dvoch kufrov a je možné si ich farebne zladiť s vašim motocyklom. Vyberte si bielu, titánovú, tmavo šedú alebo lesklo čiernu tak, aby farba kufra ideálne doplnila farbu motorky! Možno kombinovať s farebnou kombináciou vrchnou kufrov SH34, SH39, SH48, SH58X.

VýrobcaSHAD
Materiál kufrůplast
Objem kufrů (v litrech)30-39L
Včetně plotnyne