Vrchný kufor na motorku SHAD SH39 čierna pro BMW C 650 Sport, r.v. 2016

Vrchný kufor na motorku SHAD SH39 čierna
Bežná cena s DPH 102,9 EUR 97,73 EUR 81,44 EUR bez DPH
Prepravnou spoločnosťou:piatok 3. mája

Vrchný kufor na motorku SH39

Motocyklový kufor SH39 sa radí medzi kufre strednej veľkosti a dopĺňa tak široký sortiment vrchných kufrov pre tých, ktorí uprednostnia menší priestor, ale zároveň sa do neho zmestia všetky potrebné veci, ktoré budete potrebovať na cestách. Je ideálnym spoločníkom pre pohyb po meste, ale aj pre dlhšie výlety. Je vhodný najmä pre stredne veľké typy motoriek.

Tento moto kufor je vyrobený z najkvalitnejších materiálov s veľkou pozornosťou na technické detaily a vyniká modernými rysy. Vďaka kvalitnému spracovaniu cestovný kufor SH39 dosahuje vyššej odolnosti a výnimočnosti.

Najvýznamnejšími prvky motocyklového kufra SH39 sú jeho ľahkosť a optimalizovaný objem. Jedná sa o najľahší moto kufor vo svojej kategórii, pretože jeho základné kufor a kryt sú navrhnuté s minimálnou hrúbkou, ale zároveň majú rovnakú odolnosť proti nárazom a poškriabaním ako ostatné kufre. Vnútorný priestor dovoľuje využiť celý vnútorný objem, čo je 39 litrov.

Rovnako ako ostatné kufre SHAD, súčasťou balenia je platňa. Ako ďalšie príslušenstvo môžete dokúpiť opierku a brzdové světlo.Neváhejte a vyskúšajte tento veľmi kvalitný a moderný moto kufor! Po vyskúšaní si bez neho nebudete vedieť predstaviť akúkoľvek cestu!

VýrobcaSHAD
Materiál kufrůplast
Objem kufrů (v litrech)30-39L
Včetně plotnyano