Vrchný kufor na motorku SHAD SH48 Tmavo šedý vr. opierky, karbónového veka a zámku PREMIUM lock pro BMW C 650 GT, r.v. 2017

Vrchný kufor na motorku SHAD SH48 Tmavo šedý vr. opierky, karbónového veka a zámku PREMIUM lock
Bežná cena s DPH 197,9 EUR 178,1 EUR 148,5 EUR bez DPH
Prepravnou spoločnosťou:štvrtok 2. mája

Vrchný kufor na motorku SH48

SHAD predstavuje vysoko kvalitný kufor na motorku SH48, ktorý spĺňa všetky požiadavky trhu. Tieto cestovné kufre poskytujú maximálnu vlastnosti, ktoré využijete pri cestách na motorke. Kapacita pojme dve XXL helmy, teda môžete pohodlne cestovať v dvoch. Kufor má veľkú kapacitu, ale zároveň minimálnu váhu (3,7 kg), vďaka tomu nedochádza k vibráciám podvozku a môžete si vychutnávať pohodlnú jazdu.

Tento moto kufor je možné nakombinovať v rôznych farebných prevedení. Na výber máte z dvoch bočných farieb krytov (tmavo šedá a nová titanium). Ďalej je možné vybrať vrchný kryt z ďalších štyroch farieb.

Kufor obsahuje pohodlnout dvojitou opierku v cene a ďalšie príslušenstvo k zakúpeniu pre zvýšenie komfortu a bezpečnosti. Ponúkame brzdové svetlo, vnútorné tašky a nosič na kufor. Do tohto kufra sa musíte zamilovať na prvý pohľad. Jeho dizajnové spracovanie a funkčné vlastnosti zaujmú všetky vášnivé motorkárov!

VýrobcaSHAD
Materiál kufrůplast
Objem kufrů (v litrech)40-49L
Včetně plotnyano